Poetry Circle Nowhere speelt ‘Net Niet’

Na het succes van Net Niet: an atypical performance poetry cruise komt de Poetry Circle NOWHERE 2,3 en 4 oktober met een speciaal voor het Rozentheater aangepaste versie van Net Niet. Onder leiding van Lucas de Man wordt de performance poetry cruise omgezet naar een performance poetry night. 

Net Niet
Poetry Circle NOWHERE dicht de voorstelling Net Niet. Wat doen we met wat we zien? De Poetry Circle NOWHERE is een groep van 8 jonge performance dichters die iets hebben gezien, of zagen ze het net niet? Met de productie  ‘Net Niet’ gaan de dichters van Poetry circle NOWHERE verder dan wat er normaal gebeurt tijdens een samenkomst van dichtende performers/ spoken word/ woordkunstenaars. Bij deze voorstelling nemen de leden van de Poetry Circle NOWHERE de bezoekers mee op een reis door het hele theater. Overal gebeurd wel wat met als resultaat voor de bezoeker een avond vol poëzie.

Poetry Circle Nowhere
Poetry Circle NOWHERE is een ontwikkelingstraject waarin een geselecteerde groep jonge (18-26jr) schrijvers met ervaring vanuit de performance poetry scène individueel en samen de grenzen van de Spoken Word discipline aftasten met hun schrijvende pennen als uitgangspunt. Coaches Babs Gons (Palabras Paradiso) en Lies Aris (NOWHERE) hebben deze groep aan de hand van een strenge sollicitatie samengesteld. Aan de hand van hun wensen en didactische keuzes van de coaches is het traject opgebouwd. De talenten hebben nu 6 maanden intensieve ‘gastcolleges’ van professionals van verschillende disciplines gevolgd, zoals Sofie Cerutti (Bedenker precies160.nl, NL), Maarten Das (Dichter, NL), Neske Beks (o.a. scenarioschrijfster, B), Hotmamahot kunstenaarscollectief, NL), Yamandu Roos (fotograaf, NL), Oveous Maximus (Dichter, USA), Baba Israel (MC, muzikant, USA), Morganics (theatermaker, regisseur, AUS). Net Niet: An Atypical Performance Poetry Night is de vierde productie van de poëten, na eerdere performances in Odeon, Foam en Net Niet:An atypical performance poetry cruise. Daarnaast zijn de poëten een vast onderdeel van Mind The Gap, woord en performance liefhebbers open mic iedere laatste zondag van de maand in Studio K, en hebben ze in het kader van Amsterdam Wereld Boeken Stad in alle parken van Amsterdam opgetreden voor Poëzie in het Park afgelopen zomer.

Poetry Circle Nowhere bestaat uit: Najiba (Najiba Abdellaoui), Azahlee (Muna Shirwa), Springils (Ilse van Daalen), J.Douba (Janneke Bartelds), UNOM (Jörgen Gario), Timothy Martinus (Quinsy Gario), Kofi (Michael Diawuo) en Esperanza (Esperanza Denswil). Het traject wordt ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Net Niet Info

Dagen: 2, 3 & 4 oktober 2008
Tijd: aanvang 21.30 begin show 22.00 uur
Locatie: Rozentheater, Amsterdam (http://rozentheater.nl/)
Entree: €7,50 (met Nowhere pas €5)

Reserveren via: 020 620 79 53 of via http://rozentheater.nl/

Meer info: 020 46 36 912 of info@nowhere.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s