Tientje voor de Liefde

KLEF&KNUS-1-JUNI-BITTERZOETHet concept Tientje Voor De Liefde is begonnen tijdens een gezellig gesprek tussen drie vriendinnen rond de keukentafel. Samen op zoek naar een manier om een naaste uit de vriendenkring te helpen. Kleinschalig, maar op een waanzinnig creatieve wijze!

Ama Koranteng-Kumi, Ellen Tjon a Meeuw en Gitte Spinder hebben De manier gevonden. Tientje Voor De Liefde was een feit. Een benefiet feest belangeloos in elkaar gezet door creatieve avonturiers en betrokken zielen voornamelijk in de vrienden- en vrienden van vriendenkring. Met een tientje als entree, met een veiling van ‘liefdes objecten’ als hoogtepunt.

Vandaag staat Tientje Voor De Liefde voor reële betrokkenheid. In de bres springen voor een naaste en zoveel mogelijk mensen uit zijn of haar omgeving hierbij betrekken. Met als resultaat een bijzondere avond met live optredens, visuals, poëzie, theater, comedy, zo lang het creatief is en het creatieve volk aantrekt.

Maandag 1 Juni 2009 in de Bitterzoet, Amsterdam word de 3de editie van Tientje voor de Liefde georganiseerd namelijk: KLEF & KNUS voor Mymza Wever.

Datum: 1 Juni
Tijd: 20:00-03:00
Toegangsprijs: 10 Euro
Locatie: Bitterzoet in Amsterdam (Spuistraat 2)

Voor meer informatie zie: www.tientjevoordeliefde.nl