Jureren @ Mind the Gap/ Fringe festival

8 september 2010 is het dan zo ver. Woordkunstenaars uit alle disciplines dingen tijdens een speciale editie van Mind the Gap, open mic voor woordkunst, mee naar een plek op het Fringe Festival van volgend jaar!

Vele woordkunstenaars hebben zich al ingeschreven om de strijd aan te gaan met als doel volgend jaar een eigen show neer te kunnen zetten op het Fringe Festival. Het wordt dus een spannende avond met vlijmscherpe woorden en intrigerende optredens.

De jury die de zware taak op zich heeft om te bepalen wie de gelukkige winnaar is bestaat uit Maureen Healey (artistiek leider Black Magic Woman Festival), Najiba Abdellaoui (schrijver/performance poet, winnaar NK Poetry Slam 2008 en dit jaar Stadsdichter van Woerden), Hanna Bervoets (schrijver van o.a. Of Hoe Waarom) en Tsead Bruinja (Dichter en schrijver van o.a.  De Geboorte van het Zwarte Paard). Daarnaast heeft het publiek ook een stem. Via sms kan er gedurende de avond worden gestemd op de publieksfavoriet en dit gaat mee als 1 stem in de jury beslissing.

Het event vindt plaats op woensdag 8 september van vanaf 20:30 uur in ClubUp (Korte Leidsedwarstraat 26, Amsterdam). Entree is € 7,50, voorverkoop via website van het www.fringefestival.nl of aan de kassa van de Stadsschouwburg Amsterdam 020-5237798 of Theater Bellevue 020-5305301